BestMusic.ro » Fly Project » Fly Project au probleme, le-a fost sabotat noul videoclip

Fly Project au probleme, le-a fost sabotat noul videoclip


GET WET, noul videoclip Fly Project, a fost lansat de cateva zile si este in urcare vertiginoasa pe YouTube. In mai putin de 4 zile a ajuns pe locul 2.

Din pacate, succesul piesei si a videoclipului a starnit si invidia cuiva la cote foarte mari, care a gasit ca solutie la aceasta "problema" cumpararea unor dislike'uri - 2000 la numar, atat pe canalul YouTube Fly Records, canalul oficial al trupei Fly Project, cat si pe canalul Roton, casa de discuri a baietilor.

Dislike-urile au aparut in acelasi moment, pe ambele canale, in seara zilei in care a fost lansata piesa, videoclipul nici macar nu apucase sa faca vizualizari din tarile din care apar a fi date dislike'urile, fapt care certifica faptul ca acestea au fost cumparate, pe langa verificarile detaliate realizate de staff-ul artistilor.

"Nu mi-am imaginat ca cineva poate sa aiba atat de mult timp liber si sa il roada atat de tare faptul ca cineva lanseaza o piesa cu potential de hit, incat sa investeasca in a face rau, cumparand dislike-uri si incercand sa destabilizeze piesa. Nu i-a reusit, piesa e in continua urcare. Oftica trebuie sa fie si mai mare acum, a dat si bani si tot degeaba :))" comenteaza Tudor.

Pentru ca tuturor ne prinde bine sa ne racorim in zile fierbinti, Tudor si Dan au o provocare pentru voi, #GETWET: "Cel mai mare concurs de tricouri ude". Dati cu apa cum stiti mai bine si puneti hashtag'ul #GETWET, iar baietii vor contoriza toate clipurile incarcate. Pentru detalii, intrati pe facebook.com/FlyProjectOfficial.

Fly Project continua turneul international #BestPartyWorldTour in urmatoarele doua saptamani cu Italia, Georgia, Armenia si Turcia.

www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL/
Publicat pe 17 Iulie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram