BestMusic.ro » Fly Project » Fly Project canta pentru inca un presedinte

Fly Project canta pentru inca un presedinte


Piesa lor cea mai noua - GET WET - face ravagii pe internet si tine topul videoclipurilor populare pe YouTube, in timp ce baietii de la Fly Project sunt in turneu prin lume.

Aflati in Armenia, Tudor si Dan au cantat la o petrecere cu staif, un eveniment privat super luxos la care a participat, printre alte celebritati, insusi presedintele Armeniei.

"Nu e prima oara cand cantam pentru presedinti de stat, suntem onorati, insa show-ul nostru este la acelasi nivel de calitate si energie ori de cate ori urcam pe scena, pentru noi publicul este important, indiferent cine sta in fata noastra" spune Tudor.

Fly Project continua turneul international #TheBestPartyWorldTour cu inca doua concerte in Armenia, printre care un super show la cel mai mare mall din Armenia, apoi in Romania si Turcia, promovand in acelasi timp si piesa GET WET, al carui videoclip a ajuns la peste 1 milion de vizualizari in doar cateva zile de la lansare.
Publicat pe 21 Iulie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram