BestMusic.ro » Fly Project » Fly Project si Inna, in top 100 cele mai cautate piese pe Shazam din lume

Fly Project si Inna, in top 100 cele mai cautate piese pe Shazam din lume


Fly Project si Inna reprezinta saptamana aceasta Romania in deja cunoscutul top 100 al celor mai cautate piese pe Shazam din lume, cu piesele "Toca Toca" si "Cola Song".

Lansata in toamna anului trecut, piesa "Toca Toca" a cucerit in ultimele saptamani topurile din mai multe tari europene precum Polonia, Franta si Spania, acolo unde se afla pe prima pozitie in topul Maxima FM. In clasamentul Shazam 100 Worldwide, single-ul se afla pe pozitia 56, in fata unor piese ca "Turn Down For What" - DJ Snake, "She Came To Give It To You" - Usher ft. Nicki Minaj sau Come Over - Clean Bandit. Pe Shazam Spania, "Toca Toca" se afla pe locul 9, iar in clasamentul francez pe locul 6.

Fly Project - Toca Toca (videoclip)

Pe pozitia 97 in topul saptamanal realizat de Shazam o regasim si pe Inna cu "Cola Song", featuringul cu J Balvin ce a strans 40 de milioane de vizualizari pe Youtube din luna aprilie. De asemenea, solista se regaseste si in cateva clasamente locale, printre care Spania (locul 6), Mexic (37) sau Turcia (25), unde pe locul 4 se afla si Akcent cu piesa "Kamelia".

Inna - Cola Song (videoclip)

Top 100 Shazam este condus saptamana aceasta de "Prayer In C" - Lilly Wood & The Prick.

Clasamentul complet arata cam asa (click pentru a mari):

top shazam worldwide inna fly project
Mai multe stiri despre: topuri  clasamente  shazam 
Publicat pe 25 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram