BestMusic.ro » Fly Project » Tudor de la Fly Project a fost arestat in Rusia

Tudor de la Fly Project a fost arestat in Rusia


Weekendul acesta, Tudor Ionescu, solistul Fly Project a avut parte de clipe de groaza petrecute intr-un aeroport din Rusia, tara in care fusese chemat alaturi de trupa pentru a sustine patru concerte.

Se pare ca politiei ruse i s-a parut ceva in neregula cu viza lui Tudor si l-au retinut timp de zece ore la sectia din interiorul aeroportului din Rostov, timp in care cantaretul a tinut legatura cu lumea de afara prin intermediul paginilor de Facebook si Twiter.

"Nu pot sa cred! Suntem la sectia de politie din aeroportul Rostov si nu ne lasa sa intram in Rusia. Ce dracu e asta?" a scris Tudor pe contul de Facebook Fly Project vineri.

Membrii trupei nu aveau numarul de telefon al prometerului care ii adusese la Rostov, asa ca Tudor a trebuit sa astepte sosirea consulului Romaniei pentru a clarifica situatia.

Din fericire, Fly Project au reusit sa sustina toate concertele programate, dar au ramas, cu siguranta, cu un gust amar dupa aceata experienta.

Iata cateva dintre mesajele lui Tudor de pe pagina sa de Facebook:

"Da.. Deja stau de 7 ore in aeroport si n'a venit nimeni. Absolut nimeni."

"Nu putem veni acasa. Crezi ca nu plecam pan'acum?? Doar nu stateam de cretini 7 ore in mizeria asta de aeroport. Am ajuns s'astept sa apra Dan Negru cu mare tort."

"Promoterii de'aici s'au rupt cu niste vodka, s'au gandit ei ca nu stiu ce sa faca ai s'au p**** pe noi.."

"S'antamplat ca sunt maxim de retardati toti vamesii astia d'aici si ca ma gandesc foarte serios daca sa mai vin in Russia.."

Foto: Facebook Tudor Ionescu
Mai multe stiri despre: inedit  arest  incidente 
Publicat pe 25 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram