BestMusic.ro » Foo Fighters » Dave Grohl: "Trupa Foo Fighters se poate desparti doar daca va lansa un single prin Dischord Records" 

Dave Grohl: "Trupa Foo Fighters se poate desparti doar daca va lansa un single prin Dischord Records" 

Dave Grohl: "Trupa Foo Fighters se poate desparti doar daca va lansa un single prin Dischord Records" 

Dave Grohl a spus intr-un interviu recent ca isi doreste ca trupa Foo Fighters sa lanseze un single via Dischord Records, unul dintre cele mai prestigioase label-uri de punk si hardcore.

Vorbind pentru NME despre scrisoarea pe care Grohl a trimis-o label-ului cand avea 14 ani, a dezvaluit mai multe detalii.

"Ian mi-a trimis un email in care imi spunea: 'Uite ce am gasit cand faceam curatenie in pod.' Era scrisoarea pe care i-am trimis-o. Cred ca aveam aproape 14 ani cand am scris label-ului Dischord Records pentru ca imi doream pe cineva care sa lanseze demo-ul trupei mele Mission Impossible".

Frontman-ul a mai adaugat: "Daca Foos ar putea face un single Dischord, atunci ar putea sa se desparta. Afacere incheiata!".

Recent, Foo Fighters au dat startul turneului din UK si Irlanda la Sunderland's Stadium of Light, cu un concert grandios de doua ore si jumatate pe 25 mai.
Mai multe stiri despre: interviuri  trupe celebre 
Publicat pe 04 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram