BestMusic.ro » Foo Fighters » Foo Fighters aduc plangeri de la vecini organizatorilor unui festival

Foo Fighters aduc plangeri de la vecini organizatorilor unui festival

Foo Fighters aduc plangeri de la vecini organizatorilor unui festival

Organizatorii unui festival din Belfast s-au trezit cu plangeri de la multipli localnici din zona tangenta spatiului de concert, imediat dupa incheierea prestatiei celor de la Foo Fighters.

Formatia in care este solist Dave Grohl a fost headlinerul primei zi a festivalului, pe 21 august, iar vecinii au venit sa se planga de zgomot imediat dupa incheierea concertului trupei.

"Ziceai ca ma aflu la concert, atat de tare se azuea. Era imposibil sa mai fac si altceva acasa", a declarat o femeie care locuieste la o distanta de un kilometru si jumatate.

Un membru al administratiei locale a declarat: "Este bine ca avem concerte la acest nivel, insa trebuie respectam dreptul oamenilor de a se bucura de o noapte linistita in casele lor. Majoritatea locuitorilor inteleg ca unii vor sa se distreze intr-o noapte, insa o a doua seara de gen va atrage un pic mai multe telefoane primite la noi".
Mai multe stiri despre: inedit  festivaluri 
Publicat pe 22 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram