BestMusic.ro » Frank Sinatra »   Bing Crosby, Chuck Berry, Ella Fitzgerald si Frank Sinatra ne introduc in atmosfera de Craciun cu videoclipuri animate

  Bing Crosby, Chuck Berry, Ella Fitzgerald si Frank Sinatra ne introduc in atmosfera de Craciun cu videoclipuri animate


Bing Crosby, Chuck Berry, Ella Fitzgerald si Frank Sinatra ne introduc in atmosfera de Craciun cu videoclipuri animate pentru hiturile emblematice de Craciun.

UMe realizeaza un parteneriat cu artisti legendari si mostenitorii acestora pentru a crea, pentru prima data in istorie, vizualuri pentru piesele clasice de Craciun.

Pentru acest sezon de sarbatori, legendele Bing Crosby, Chuck Berry, Ella Fitzgerald si Frank Sinatra revin in forme animate, in videoclipuri oficiale ale unora dintre cele mai indragite melodii de Craciun. In videoclipurile frumos desenate si pictate manual create de Fantoons Animation Studios, Crosby aduce bucurie intr-un oras cu increderea lui Bing-O-Matic™ in "Winter Wonderland” si canta soptit in "White Christmas", care este ilustrat prin povestea reintalnirii unei familii militare cu mai multe generatii, Fitzgerald si Frosty se delecteaza intr-un set de carti de poveste de iarna in " Frosty The Snowman” si Sinatra aduce stilul inconfundabil al mijlocului de secol, stralucitor si elegant, in clasicele de sarbatori, "The Christmas Waltz” si "Mistletoe and Holly.”

"White Christmas" de Bing Crosby:

"Winter Wonderland" de Bing Crosby:

"Run Rudolph Run" de Chuck Berry:

"Frosty The Snowman” de Ella Fitzgerald:

"The Christmas Waltz" de Frank Sinatra:

"Mistletoe and Holly” de Frank Sinatra:

"UMe este incredibil de onorat si entuziasmat sa colaboreze cu acesti artisti si mostenitorii acestor legende pentru a sarbatori melodiile lor iconice de sarbatori si pentru a le oferi videoclipuri oficiale. Anul trecut a fost prima data cand am creat videoclipuri de sarbatori si am avut un raspuns extraordinar incat am revenit si anul acesta, iar echipa noastra de continut si Fantoons s-au intrecut cu adevarat. Aceste melodii sunt unele dintre cele mai populare si speram ca aceste videoclipuri lumineaza sarbatorile fanilor si sa atraga un public nou pe platformele de streaming"”, spune Bruce Resnikoff, presedinte si CEO al UMe, parte a Universal Music Group.

MARY CROSBY - mostenitoare BING CROSBY:

"Pastrarea spiritului tatalui meu, in special in timpul sarbatorilor, nu are doar o importanta uriasa pentru noi ca familie, ci pentru toata lumea. In aceste vremuri dificile, vocea lui ne da speranta si mangaiere tuturor. Sunt incantata ca exista un alt mod in care tatal meu este vazut si auzit. Imi plac videoclipurile realizate de catre echipa Universal si, desigur, imi place muzica lui! Tata credea ca sustinerea trupelor militare este una dintre cele mai importante contributii pe care le-a adus in viata sa. Cand a fost intrebat despre cariera sa nu i-au venit in minte premiile sau faima, ci a fost ca "intr-un fel mic, daca el a facut viata unui soldat putin mai usoara atunci, asta a contat. Videoclipul pentru "White Christmas” este un minunat tribut adus iubirii si aprecierii sale pentru militari.”

CHARLES BERRY JR. - mostenitor CHUCK BERRY:

"Ce onoare sa-i fi dat lui‘ Run Rudolph Run’ un prim videoclip atat de stralucitor. Legatura dintre animatie si muzica nu ar putea fi mai buna - nimic nu poate concura cu renii zburatori, Mos Craciun si chitara electrica! Tatal meu a spus mereu povesti in cantecele sale si abilitatile sale poetice sunt pe deplin afisate aici. Versurile spun o poveste de Craciun de care tinerii si batranii nu pot sa nu se bucure. Speram ca acest videoclip pentru o melodie atemporala a lui Chuck Berry va aduce bucurie si ii va ajuta pe oameni sa aiba spiritul in acest sezon de sarbatori.

RICHARD ROSMAN SI FRAN MORRIS ROSMAN DE LA FUNDATIA ELLA FITZGERALD:

"De cand a fost lansat acum 60 de ani, Ella Wishes You a Swinging Christmas a ramas un standard peren si iubit pentru sarbatori, animand nenumarate festivitati si adunari de familie, cu versiunile sale vesele si jazzy ale clasicelor de Craciun, inclusiv "Frosty". Mostenitorii Ellei Fitzgerald sunt incantati sa se asocieze cu UMe pentru a-i aduce pe Ella si Frosty la viata in acest videoclip fantastic, frumos animat si spera ca atat fanii Ellei, cat si noile generatii care ii descopera muzica, vor aprecia. Ce cadou minunat pentru melodie si album sa-l primeasca in timp ce isi sarbatoreste 60 de ani!”

NANCY SINATRA:

"Chiar cred ca el ar putea fi vocea Craciunului. Cred ca inregistrarile tatalui meu sunt captivante. Au fost pline de emotie cand le-a cantat, iar oamenii sunt emotionati cand le aud. Asta nu se schimba niciodata.”

Aceste videoclipuri sunt doar cateva dintre modurile in care UMe isi sarbatoreste catalogul de Craciun de neegalat.
Publicat pe 14 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram