BestMusic.ro » Frank Sinatra » Se vinde ultima masina a lui Sinatra

Se vinde ultima masina a lui Sinatra


Ultima masina detinuta de legendarul Frank Sinatra va fi scoasa la vanzare de catre o revista de profil din Marea Britanie la pretul de 39 000 de dolari. Sinatra a primit Chrysler-ul LeBaron, facut in 1985, cadou de Sf. Valentin de la sotia sa Barbara.

Din 1991, renumitul solist nu a mai avut voie sa conduca din motive de sanatate. Pretul este unul destul de bun pentru cumparator, anterioara sa masina fiind vanduta in cadrul unei licitatii la un pret de aproape 300 000 dolari.

Frank Sinatra, decedat in 1998, a intrat in istoria muzicii prin hituri precum `My Way`, `New York, New York` sau `Strangers in the Night`.

La inceputul lunii februarie o colectie de 21 de piese semnate Frank Sinatra va fi lansata pe piata. Printre clasicele melodii de pe `Romance: Songs from the Heart ` se numara si `Try a Little Tenderness` - hit facut celebru de catre Otis Redding si inclus recent de Michael Buble pe al sau `It’s Time`.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 19 Ianuarie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram