BestMusic.ro » Mario Fresh (Fresh Kid) » Fata de la metrou

Mario Fresh (Fresh Kid) - Fata de la metrou

Loading the player ...

La doar 15 ani, Mario Fresh poate spune ca si-a croit deja un drum in lumea muzicala, avand in palmares numeroase trofee si premii de la concursuri de specialitate, dar si single-uri de milioane de vizualizari pe YouTube. 

Sub indrumarea lui Alex Velea, fiind unul dintre “copiii de aur” ai casei de productie Golden Boy Society, Mario Fresh lanseaza o noua piesa, “Fata de la metrou”, in care ne canta despre dragostea la prima vedere: “Eu sunt la varsta curiozitatii si a primelor experiente, asa ca imediat ma entuziasmez cand imi place ceva. Chiar mi s-a intamplat sa imi placa de o fata fara sa stiu prea multe despre ea, stiti cum e cu atractia”. 

"Il stiu pe Mario de la Smiley, pe vremea aia avea 8 ani. Mi-a zis ca a cunoscut un copil minune, care canta cu floricele de RnB "d-ala suparat" si ca trebuie neaparat sa-l cunosc si sa il ajutam. M-a convins inca din prima clipa de ce e atat de special. De atunci avem o poveste frumoasa pe care sper s-o vedeti pas cu pas cum evolueaza de-acum incolo. Avem un drum de pavat cu succes impreuna, mai ales ca Mario are calitati vocale exceptionale, arata bine si are carisma", incheie Alex Velea.

Pentru noul lui single, “Fata de la metrou”, Mario Fresh a scris versurile alaturi de Alex Velea, Rashid si Karie, cei care au semnat si muzica, iar Karie si Soundboy au produs piesa.

Cum se afla in perioada schimbarilor, artistul a renuntat la numele de Fresh Kid, pseudonim sub care si-a facut debutul cu “N-ai scoala…e nasol” si a devenit Mario Fresh in 2014, nume sub care a lansat piesa “Am ramas cu gandul la tine”, care a depasit deja 8 milioane vizualizari pe YouTube.

 

 
 
 
 


Comentarii

Poze cu Mario Fresh (Fresh Kid)

vezi toate pozele