BestMusic.ro » Mario Fresh (Fresh Kid) » Lino a lansat single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh  

Lino a lansat single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh  


Lino si Mario, cei mai tineri baieti de la Golden Boy Society au o noua piesa in colaborare - "N-are rost".

"Alfabetul iubirii" este prima lor colaborare oficiala, piesa care a adunat aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube de cand a fost lansata. Daca atunci cei doi baieti vorbeau despre dragoste, fericire, acum, piesa "N-are rost" vine cu o poveste despre dezamagire si despartire.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, single-ul "N-are rost" este compus de catre Alex Velea, Lino, Cristian Udrea si Jon Baiat Bun.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce muzica. Mario Fresh a lansat recent single-ul si videoclipul "Cuvinte", si a cucerit publicul cu piese ca "Iarta-ma”, "Cum imi place”, "Fata de la metrou”.
Mai multe stiri despre: colaborari  single nou  piesa noua 2016 
Publicat pe 20 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram