BestMusic.ro » Mario Fresh (Fresh Kid) » Lino a lansat single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh  

Lino a lansat single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh  

Lino a lansat single-ul si videoclipul "N-are rost", in colaborare cu Mario Fresh
 

Lino si Mario, cei mai tineri baieti de la Golden Boy Society au o noua piesa in colaborare - "N-are rost".

"Alfabetul iubirii" este prima lor colaborare oficiala, piesa care a adunat aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube de cand a fost lansata. Daca atunci cei doi baieti vorbeau despre dragoste, fericire, acum, piesa "N-are rost" vine cu o poveste despre dezamagire si despartire.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, single-ul "N-are rost" este compus de catre Alex Velea, Lino, Cristian Udrea si Jon Baiat Bun.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce muzica. Mario Fresh a lansat recent single-ul si videoclipul "Cuvinte", si a cucerit publicul cu piese ca "Iarta-ma”, "Cum imi place”, "Fata de la metrou”.
Mai multe stiri despre: colaborari  single nou  piesa noua 2016 
Publicat pe 20 Octombrie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu