BestMusic.ro » Funny » Infografic: Zi-mi unde lucrezi, ca sa-ti zic ce asculti

Infografic: Zi-mi unde lucrezi, ca sa-ti zic ce asculti

Infografic: Zi-mi unde lucrezi, ca sa-ti zic ce asculti

Nu e un lucru necunoscut ca anumite genuri de muzica te ajuta sa te concentrezi mai bine. Cu siguranta ati auzit despre "efectul Mozart", concept care spune ca muzica marelul compozitor ar ajuta la dezvoltarea inteligentei. Cei de la Sonos au mers pe o idee similara si au realizat un Infografic care, zic ei, te ajuta sa gasesti genul de muzica potrivit in functie de job-ul tau.

Ideea e destul de simpla: raspunzi pe rand la fiecare intrebare cu "Da" sau "Nu", pana cand ajungi la un rezultat. Daca sunteti curiosi, sa stiti ca noi suntem "Creative Cat": lucram in mare parte la birou si job-ul nostru presupune sa scriem - rezultatul? Ce va ziceam si in introducere: muzica clasica, pentru ca ne stimuleaza creativitatea si activitatea creierului, insa si muzica ambientala si jazz-ul se pare ca ar avea cam acelasi efect. Avem vreo restrictie? Suntem o categorie norocoasa, se pare ca nu. Daca insa se intampla sa fii programator, sa nu te puna naiba sa asculti heavy metal sau punk ca risti distrugi codul. Alege un rock mai soft sau chiar pop. Daca vrei sa asculti metale, da-ti demisia si angajeaza-te in constructii, acolo e chiar indicat sa asculti heavy si jazz-ul sau muzica ambientala nu-si au locul.

Fa testul mai jos si zi-ne in ce categorie te incadrezi si ce parere ai de rezultate. Tu ce muzica asculti la job? (click pe poza pentru a mari)

infografic muzica job
Mai multe stiri despre: infografice 
Publicat pe 14 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu