BestMusic.ro » Funny » Viralul viralelor: YouTube Rewind 2014 e aici! (video)

Viralul viralelor: YouTube Rewind 2014 e aici! (video)


YouTube Rewind, clipul anual prin care Youtube ne readuce aminte, in fiecare decembrie, de toate viralele din ultimele 12 luni, a fost lansat, si nu putea fi decat viral, depasind deja 7 milioane de vizualizari in doar cateva ore. Urmariti-l mai jos!

In 2012 senzatia a fost "Gangnam Style", anul trecut "The Fox", iar acum creativii de la Youtube si-au numit "Turn Down for 2014", o referinta la mega-hitul "Turn down for what" lansat de DJ Snake si Lil John. Pentatonix, PewDiePie, Troye Sivan, The Fine Bros si cei de la PrankvsPrank sunt printre zecile de youtuberi pe care ii veti recunoaste in imagini recreand momente din viralele muzicale si nu numai ale acestui an.

In perioada urmatoare, Youtube va publica si topul celor mai populare clipuri din 2014 la nivel international si local - incluzand si Romania - dar, pana atunci ne aducem aminte cum a aratat la finele lui 2013.

YouTube Rewind 2014 (video)
Mai multe stiri despre: youtube  virale  clipuri virale  best of 2014 
Publicat pe 10 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram