BestMusic.ro » Garou » Garou a incheiat cele doua ore de concert la Bucuresti in genunchi, cu ochii in lacrimi

Garou a incheiat cele doua ore de concert la Bucuresti in genunchi, cu ochii in lacrimi


Garou, unul dintre cei mai iubiti cantareti canadieni ai ultimilor ani si revelatia artistica din musicalul Notre Dame de Paris, a incheiat dupa 2 ore de live intens concertul din Bucuresti, din 31 octombrie, in genunchi si cu lacrimi in ochi.

Cantaretul canadian aflat pentru a doua oara la Bucuresti, in concert, la invitatia VreauBilet, a creat prin melodiile alese, interactiune si vocea senzuala o atmosfera calda, dar vibranta, melancolica, dar antrenanta, romantica, dar si sexy, intreaga sala dansand si cantand alaturi de el ca la o mare petrecere intre prieteni. Printre piese celebre in franceza cunoscute publicului din Romania de la Joe Dassin si Charles Aznavour, melodii de jazz, blues si rock and roll si hituri cu care a fascinat intreaga lume, Garou si-a imbratisat fanii, a primit cu emotie buchetele de flori de la admiratoarele care au primit si cate un sarut si si-a facut selfie-uri cu publicul in randul caruia a coborat zambind.

Dupa cateva piese interpretate de Garou la pian, fara trupa pe scena, printre care aplauze frenetice au primit cele din repertoriul Beatles sau Elton John si romanticele "La Boheme” si "Champs Elysee”, publicul nu a mai avut ocazia sa se aseze pe scaune, pentru ca a inceput un maraton de dans si cantec in tandem cu artistul pe piese precum "That’s amore”, "You cand leave your hat on”, "New York, New York”. Fanii Garou prezenti in sala au primit si cadoul mult asteptat inca de cand si-au achizitionat biletul la concert, piesele-fenomen ale artistului: "Sous le vent” si "Belle” care au fost filmate, cantate, dansate de cei prezenti. Prietenos si deschis in dialogul cu publicul bucurestean, Garou si-a povestit franturi din viata pe scena Salii Palatului si a adus omagii celor care nu mai sunt printre noi, dar care i-au marcat cariera si l-au impins sa cante schimbandu-i astfel viata si traseul profesional.

Pe acordurile ultimei piese de la bis si din concert, My Way, Garou a ingenunchiat in fata publicului bucurestean caruia i-a declarat dragostea lui si in fata caruia i-au dat lacrimile de emotie si recunostinta. "Am sa revin aici”, a spus Garou in urma celor doua ore de concert, iar publicul i-a confirmat prin aplauze indelungi si entuziasm ca este bine venit si mult asteptat la Bucuresti.
Mai multe stiri despre: sala palatului  concerte sala palatului  concerte 2016 
Publicat pe 02 Noiembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram