BestMusic.ro » Garou » Garou, cantaretul cu nume de varcolac, joaca poker in scopuri caritabile  

Garou, cantaretul cu nume de varcolac, joaca poker in scopuri caritabile  


Cel mai iubit cantaret canadian, Garou, devenit un favorit al publicului din marile scene de concert ale lumii datorita timbrului sau gutural, inconfundabil, sensibilitatii interpretarii, dar si prezentei sale pline de virilitate a participat in urma cu doar cateva zile la turneul de poker exclusivist, in scopuri caritabile, " One Drop Extravaganza” la Monte Carlo. Garou a fost unul dintre cei 35 de jucatori de poker amatori care au fost selectati sa participe la acest turneu de Cartea Recordurilor, datorita sumei uriase de intrare in joc: un milion de euro.

Desi aflat in timpul unui turneu mondial, Garou a ales sa faca un mic popas la Monte Carlo si sa se aseze la masa de joc pentru a-l sprijini pe bunul sau prieten, Guy Laliberte, detinatorul Cirque du Soleil si fondatorul organizatiei umanitare "One Drop”, care strange fonduri pentru a asigura cat mai multor oameni din zone defavorizate acces la apa potabila.

La fiecare 20 de secunde, pe glob, o persoana se stinge din cauza lipsei de apa potabila, iar pentru aceasta cauza umanitara Garou a acceptat sa se aseze la masa de joc si sa plateasca uriasa suma de deschidere de un milion de euro. Asistat de un jucator de poker profesionist, Garou a fost foarte dedicat cauzei umanitare pentru care a luptat si a afisat o expresie de concentrare si darzenie la masa de joc care a facut deliciul presei internationale, obisnuite cu atitudinea degajata a cantaretului pe scena.

Din pacate, artistul care si-a ales numele de scena de "varcolac”, traducand acest cuvant in franceza (loup-garou) pentru ca semana cu numele sau real (Garand), a fost eliminat din joc. In ciuda acestui fapt, "varcolacul” Garou a reusit sa ofere un ajutor insemnat, de un milion de euro, tuturor persoanelor care sufera din cauza lipsei apei potabile.

Dupa acest popas in scopuri caritabile la Monte Carlo, Garou isi va continua turneul mondial, care il va aduce chiar in seara de Halloween si la Bucuresti. Pe 31 octombrie, de la ora 19.30, pe scena Salii Palatului, cantaretul canadian va oferi publicului romanesc un regal artistic in stilul sau inconfundabil, in concertul ”Fly Me to the Moon” organizat de Vreau Bilet.
Mai multe stiri despre: sala palatului  concerte sala palatului  concerte 2016 
Publicat pe 31 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram