BestMusic.ro » Garou »  Garou paraseste „Vocea Frantei” pentru turneul mondial „Fly Me to the Moon” care ajunge si in Romania  

 Garou paraseste „Vocea Frantei” pentru turneul mondial „Fly Me to the Moon” care ajunge si in Romania  


Garou, cel mai iubit cantaret canadian, care in primavara anului trecut a sedus publicul din Romania la spectacolul sustinut in premiera la Bucuresti, a decis sa paraseasca celebrul show tv "Vocea Frantei” pentru seria de concerte din turneul mondial 2016-2017, "Fly Me to the Moon”. Astfel, artistul din Quebec indragostit de relatia speciala pe care o are cu fanii sai, dupa cum el insusi a marturisit in mai multe randuri, alege inca o data scena, desi aceasta inseamna sa paraseasca scaunul de antrenor de la popularul show tv "Vocea Frantei”.

Artistul si-a motivat decizia spunand ca agenda concertelor din aceasta toamna si de la inceputul anului urmator este atat de incarcata si implica atat de multe calatorii pe diferite continente si tari ale lumii incat nu va avea timpul necesar pentru a face parte si din juriul emisiunii "Vocea Frantei”. Organizatorii show-ului au luat astfel decizia de a-l inlocui pe cantaretul din Quebec cu M. Pokora.

Decizia lui Garou este insa in favoarea fanilor sai din Romania, care astfel vor avea ocazia sa se intalneasca din nou cu artistul lor favorit la concertul organizat de Vreau Bilet, pe care acesta il va sustine pe 31 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30. Artist complet - cantaret, compozitor, actor si instrumentist talentat - Garou a reusit sa creeze o atmosfera magica la concertul sustinut in premiera anul trecut, la Bucuresti. Insa nu numai publicul romanesc a ramas cu nostalgia unei revederi a artistului canadian. Garou insusi a fost impresionat de caldura cu care a fost primit de publicul din Romania si a promis ca se va intoarce cu un nou spectacol.

Astfel, turneul mondial "Fly Me to the Moon”, care il va purta pe cantaret in sali de spectacol din toata lumea, va include si scena bucuresteana de la Sala Palatului, iar publicul din Romania va avea inca o data posibilitatea de a se bucura de interpretarea unica a artistului castigator al "World Music Awards”.

Biletele la concertul "Fly Me to the Moon” de pe 31 octombrie, de la Sala Palatului pot fi procurate de pe www.iabilet.ro si din reteaua iabilet.
Mai multe stiri despre: sala palatului  concerte sala palatului  concerte 2016 
Publicat pe 18 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram