BestMusic.ro » George Harrison » Martin Scorsese - documentar despre George Harrison

Martin Scorsese - documentar despre George Harrison

Martin Scorsese - documentar despre George Harrison

Martin Scorsese va regiza un documentar despre George Harrison, fostul component Beatles ce a murit de cancer in 2001. Interviurile si prima parte a productiei vor fi finalizate in acest an, informeaza Daily Variety.

`George s-ar fi bucurat enorm sa stie ca Martin Scorsese ii va duce povestea pe marile ecrane` a declarat vaduva artistului – Olivia . La realizarea documentarului vor participa si Paul McCartney si Ringo Starr.

Acesta nu este primul film pentru Scorsese ce are ca subiect o legenda a muzicii. In 2005 a aparut `No Direction Home` - o ecranizare despre Bob Dylan , iar in aprilie 2008 este asteptat `Shine a Light` - istoria veteranilor de la Rolling Stone .

Filmul despre Harrison va surprinde perioada petrecuta de acesta alaturi de Beatles-i, cariera sa solo, Aventura sa in lumea filmului, precum si interesul artistului pentru misticismul rasaritean.

`Muzica lui George Harrison si cautarea unui sens spiritual este o poveste ce rasuna si astazi si astept cu nerandare sa o pun in valoare` a declarat Scorsese.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 27 Septembrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu