BestMusic.ro » George Michael » George Michael, acuzat de posesie de droguri

George Michael, acuzat de posesie de droguri


George Michael a fost din nou acuzat de posesie de droguri si conducere in stare de ebrientate sau sub influenta drogurilor, anunta ABC News.

Departamentul politiei din Londra a comunicat faptul ca asupra artistului a fost descoperita o anumita cantitate de canabis, in urma unui accident in care a fost implicata masina lui Michael.

Incidentul a avut loc luna trecuta, intr-o zona rezidentiala din Londra. Cantaretul a fost arestat atunci, dar a fost eliberat dupa ce a platit o cautiune.

Politia nu i-a facut la fata locului testul standard de alcoolemie, crezand-ul pe cantaret cand a declarat ca nu a consumat niciun fel de bautura.

Potrivit publicatiei Daily Mirror, George Michael a fost dus la sectie, unde s-a stabilit ca soferul nu era sub influenta alcoolului si nici nu consumase substante stupefiante.

Acum, insa, politia l-a anuntat ca va trebui sa se prezinte in fata magistratilor pe data de 24 august, pentru a explica ce era cu acele droguri si de ce nu a fost in stare sa conduca.

Citeste si: George Michael, cu masina in magazin
Mai multe stiri despre: George Michael  droguri  acuzatii  inchisoare 
Publicat pe 12 August 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram