BestMusic.ro » George Nicolescu » George Nicolescu lanseaza `Muzica usoara... lautareasca`

George Nicolescu lanseaza `Muzica usoara... lautareasca`

George Nicolescu lanseaza `Muzica usoara... lautareasca`

Cu noul lui album, George Nicolescu ne demonstreaza ca muzica usoara ramane la fel de frumoasa, indiferent de transformarile prin care trece.

Albumul `Muzica usoara… lautareasca`, pe care artistul il lanseaza la Cat Music, este nascut din durerea de a pierde pe unul dintre cei mai iubiti artisti romani ai tuturor timpurilor – Dan Spataru.

In spectacolul din 2006, inchinat memoriei lui Dan Spataru, in fata a peste 4000 de spectatori adunati la Sala Palatului, George Nicolescu (acompaniat la pian de Horia Moculescu) a oferit publicului o versiune originala si inedita a piesei `Strada Sperantei`.

De la succesul imens la public de care s-a bucurat aceasta interpretare intr-o varianta lautareasca si pana la un album intreg, nu a mai fost decat un pas.

Acum, in prag de iarna, George Nicolescu lanseaza un album de muzica usoara, intr-o interpretare inedita, lautareasca. Slagare care au facut istorie (`Strada Sperantei`, `Te-astept sa vii`, `Fata draga`, `Drumurile noastre toate` si multe altele) intr-o orchestratie speciala, numai buna pentru petreceri.

Adresandu-se unui public de varste diferite, albumul lui George Nicolescu ofera publicului o alta viziune asupra muzicii usoare romanesti.

Cat Music
Publicat pe 16 Noiembrie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram