BestMusic.ro » Giulia »  Vezi concertul live al Giuliei pe canalul de YouTube al MediaPro Music!

 Vezi concertul live al Giuliei pe canalul de YouTube al MediaPro Music!


In urma cu doar doua luni, Giulia Anghelescu lansa noul single "Ochii Tai", sustinand un concert live extraordinar in clubul True din Bucuresti.

Acum, pe canalul de YouTube al MediaPro Music poti urmari performance-ul live al artistei si interpretarea speciala a noii piese "Ochii Tai", alaturi de band-ul artistei, exact asa cum a avut loc in clubul True! Intra pe canalul de YouTube al MediaPro Music si urmareste momentul emotionant si vezi reactiile apropiatilor artistei din public!

Piesa "Ochii Tai" este o reinterpretare moderna a celebrei piese a artistei Elena Carstea si pe care Giulia se declara foarte onorata sa o cante. Noua piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de serban Cazan si de Feli Donose si a debutat totodata cu un videoclip de imagine extrem de reusit, in regia lui Bogdan Daragiu.

Lansata oficial in luna martie in clubul True din Bucuresti, piesa "Ochii Tai" a starnit emotii intense si valuri de aplauze, mai ales ca in public se aflau doar prieteni apropiati ai Giuliei, familia acesteia si jurnalisti. Surprizele pregatite de Giulia in cadrul concertului live au fost pe masura asteptarilor tuturor celor din audienta! Pe scena au urcat, rand pe rand, pentru a lua parte la duete senzationale – Lora, Antonia, DJ Project si Mita, solistul de la Bere Gratis, toti vechi prieteni ai artistei.

Totodata, Giulia si-a dorit sa isi rasfete audienta cu piesele care au consacrat-o si cu care s-a lansat atunci cand a debutat in cariera muzicala, copil fiind. Printre acestea s-au numarat piesa "N-am sa uit", dar si altele, la fel de emotionante.
Mai multe stiri despre: concerte 2016 
Publicat pe 17 Mai 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram