BestMusic.ro » Go To Berlin » Go to Berlin canta luni la Radio Guerrilla

Go to Berlin canta luni la Radio Guerrilla


Go to Berlin vine la Guerrilive cu Bogdan Serban, lunea asta, de la 7 seara fix.

Anul 2012 inseamna pentru Paul Ionescu Ballo (voce) Robert Enache (chitara, voce), Alex Miu (bas) si Nunu Racris (baterie) un moment de revigorare a trupei Go to Berlin, dupa ce, in 2010, membrii sai se hotarau sa mearga pe drumuri diferite.

Pentru cine are nevoie de o improspatare a memoriei, Go To Berlin este o trupa de rock alternativ, infiintata in Bucuresti in 2006. Calatoria lor a inceput in 4 - Paul Ionescu Ballo (baterie,backing vocals), Alex Miu (bas), chitaristul Mircea Ionita si Misha Pautov (voce, chitara), sub indrumarea producatorului Robert Enache. In primii ani de activitate, trupa a ratacit, s-a jucat, si-a schimbat soundul si a evoluat.

Cararea i-a fost presarata cu numeroase concerte pe scenele cluburilor si festivalurilor nationale si aparitii TV/radio, facandu-se usor remarcati in zona indie-rock a muzicii autohtone. 2009 le-a adus prima colaborare cu o casa de productie - Lockjaw Records, label sub care este lansat EP-ul "Just a Band”, cu succes pe piata romaneasca, dar si cea din UK.

GuerriLIVE inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla. Maestru de ceremonii - Bogdan Serban
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 08 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram