BestMusic.ro » Godsmack » Program si reguli de acces pentru concertul GODSMACK, de la Arenele Romane

Program si reguli de acces pentru concertul GODSMACK, de la Arenele Romane


Trupa GODSMACK va concerta in premiera in Romania, sambata, 27 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Accesul in spatiul de concert se va face incepand cu ora 19.00, urmand ca la ora 20:00 trupa Dirty Shirt sa incalzeasca atmosfera cu show-ul lor unic, rezultat al combinatiei dintre elemente folclorice si muzica metal, iar de la ora 21:00, celebrul tobosar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) va tine in priza publicul pentru 90 de minute de rock’n’roll veritabil.

Cei de la GODSMACK vor urca pe scena incepand cu ora 23.00, pentru un concert exploziv!

In ceea ce priveste regulile de acces la eveniment, urmatoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. in caz de vreme nefavorabila, publicul este rugat sa vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele.

Copiii pana la varsta de 5 ani inclusiv vor avea acces gratuit, doar insotiti de un parinte, care se afla in posesia unui bilet valid. Copiii peste varsta de 5 ani vor avea nevoie de bilet la pret intreg.

Cei care doresc sa ia parte si la concertul TOTO, care va avea loc tot sambata, 27 iunie, la Sala Palatului dar si la show-ul exploziv sustinut de Godsmack, pot opta pentru biletele "Noptii premierelor", beneficiind astfel si de transport gratuit cu sprijinul taxi-urilor puse la dispozitie de Meridian.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la pretul de 145 de lei.

GODSMACK la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de ROCK FM.
Mai multe stiri despre: reguli  program concerte  reguli acces 
Publicat pe 26 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram