BestMusic.ro » Goran Bregovic » Goran Bregovic a dezvaluit noi detalii despre noul album

Goran Bregovic a dezvaluit noi detalii despre noul album

Goran Bregovic a dezvaluit noi detalii despre noul album

Maestrul Goran Bregovic va lansa pe 6 octombrie al 14-lea sau material discografic, intitulat "Three Letters From Sarajevo".

Albumul este inspirat din puternica istorie a orasului Sarajevo si pune accentul pe convietuirea in pace a tututor oamenilor si pe o uniune a religiilor. Potrivit artistului, momentul in care a decis sa compuna acest album a fost clipa in care a gasit o scurta poveste postata de o jurnalista CNN pe una dintre retelele de socializare.

"Un evreu in varsta statea in fata Zidului Plangerii si se ruga. Jurnalista CNN s-a apropiat si l-a intrebat: "Va rugati aici de 40 de ani in fiecare zi. Pentru ce anume va rugati?"

Batranul raspunde: "Ma rog pentru pace intre crestini, evrei si musulmani. Ma rog pentru ca razboiul si ura sa ia sfarsit. Ma rog pentru ca ai nostri copii sa devina oameni responsabili si sa isi iubeasca vecinii."

"Si ce v-au adus rugaciunile, cum va simtiti dupa 40 de ani de rugaciune?"

"Ma simt de parca as vorbi cu un perete.""

Aceasta poveste a fost sursa de inspiratie pentru noul material al artistului care va contine colaborari cu o serie de artsti printre care Bebe, Riff Cihen, Rachid Taha sau Asaf Avidan.

"Am vrut sa adun artisti din zone diferite ale muzicii, din diferite culturi si comunitati. Toti artistii prezenti au inimile pe acest album.", a declarat maestrul Goran Bregovic.

Cu siguranta, maine seara vom asculta cateva piese extrase de pe acest album in cadrul concertului extraordinar pe care Goran Bregovic il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti.

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra va concerta la Bucuresti pe 29 septembrie la Arenele Romane in aer liber pentru a treia oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic! Timpuri Noi si Bosquito sunt cele doua trupe care ne vor incanta si care ne vor aduce veselie in suflete inaintea marelui show sustinut de maestrul Goran Bregovic!

Cu putin timp inainte de acest concert, doua categorii de bilete sunt deja SOLD OUT! In acest moment sunt disponibile doar biletele la Categoria C, la pretul de 75.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Mai multe stiri despre: Arenele Romane  concerte 2017 
Publicat pe 28 Septembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu