BestMusic.ro » Goran Bregovic » Goran Bregovic la Sala Palatului: Ultima saptamana de Presale 1

Goran Bregovic la Sala Palatului: Ultima saptamana de Presale 1

Goran Bregovic la Sala Palatului: Ultima saptamana de Presale 1

La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta . Showul va avea loc pe 2 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si se va chema "Three Letters From Sarajevo", ca cel mai recent album al artistului.

Va reamintim ca au mai ramas doar o saptamana de Presale 1 care veti mai putea gasi pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale: Cat A 250 lei, Cat B 170 lei, Cat C 125 lei si Cat D 90 lei.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- Presale 2 - pana pe 2 aprilie - Cat A 260 lei, Cat B 180 lei, Cat C 135 lei, Cat D 95 lei

- La intrare - Cat A 270 lei, Cat B 190 lei, Cat C 145 lei, Cat D 100 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara
Mai multe stiri despre: concerte 2018 
Publicat pe 09 Martie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu