BestMusic.ro » Goran Bregovic » Goran Bregovic la Sala Palatuluui: Ultimele 7 zile de Presale 1

Goran Bregovic la Sala Palatuluui: Ultimele 7 zile de Presale 1

Goran Bregovic la Sala Palatuluui: Ultimele 7 zile de Presale 1

Goran Bregovic revine la Bucuresti pe 2 aprilie pentru un show in premiera: va canta alaturi de o orchestra simfonica formata din 42 de artisti, 3 violonisti si un cor de 6 persoane in cadrul unui eveniment pe care nu vreti sa-l scapati!

Va reamintim ca au mai ramas doar o saptamana de Presale 1 care veti mai putea gasi pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale: Cat VIP 280 lei, Cat A 200 lei, Cat B 160 lei si Cat C 120 lei.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- presale 2 pana pe 2 aprilie: VIP 300 lei, Cat A 220 lei, Cat B 180 lei, Cat C 140 lei

- la acces: VIP 320 lei, Cat A 240 lei, Cat B 200 lei, Cat C 160 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisa renuntarea la biletele achizitionate.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 25 Februarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu