BestMusic.ro » Gramatik » Gramatik la Bucuresti:  Ultimele 7 zile de Presale

Gramatik la Bucuresti:  Ultimele 7 zile de Presale


GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie de la ora 21:00 ! Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producator de muzica hip hop si electronica originar din Portoroz, Slovenia si l-ati putut vedea in Romania pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar si la Coachella sau Sziget.

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de Presale in care mai puteti gasi pe www.iabilet.ro bilete la pretul special de 109 lei la categoria Acces General si 139 la VIP.

La intrare, biletele vor fi disponibile doar la categoria Acces General, in limita locurilor disponibile, la pretul de 129 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 08 Noiembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram