BestMusic.ro » Grasu XXL » Grasu XXL lanseaza in premiera single-ul `LaLa Song` la ProFM

Grasu XXL lanseaza in premiera single-ul `LaLa Song` la ProFM


Luni seara, de la ora 22.00, Grasu XXL lanseaza in premiera single-ul "LaLa Song" la ProFM.

Dj-ii Greeg si Onuc vor afla pentru ascultatorii lor toate detaliile legate de piesa si de colaborarea artistului cu Guess Who

Luni, 5 septembrie, ProFM le ofera ascultatorilor sai o noua premiera muzicala romaneasca. DJ-ii ProFM Greeg si Marius Onuc vor avea un invitat special care va lansa in exclusivitate la ProFM de la ora 22.00 noul sau single. Este vorba despre Grasu XXL care va sosi in studioul ProFM cu noua sa piesa: "LaLa Song".

Ascultatorii Pro FM vor avea astfel ocazia sa asculte pentru prima data aceasta melodie realizata de Grasu XXL in colaborare cu Guess Who, aceasta "formula" dovedindu-se a fi una extrem de populara. Nu mai departe de vara lui 2010 ei au lansat impreuna "Azi NU", piesa care a fost apreciata de romani.

Cei care vor ramine pe receptie la ProFM luni seara, incepind cu ora 22.00 vor afla mai multe despre "LaLa Song" chiar de la Grasu XXL, care va povesti in detaliu despre mesajul piesei dar si despre pregatirea videoclipului.

Acesta urmeaza sa fie realizat de Spike, iar premiera lui va fi anuntata in curind de casa de discuri MusicExpertCompany.
Mai multe stiri despre: lansari 2011  singleuri 2011 
Publicat pe 02 Septembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram