BestMusic.ro » Green Day » Solistul Green Day intra la dezintoxicare dupa scandalul de la iHeartRadio (poze + video)

Solistul Green Day intra la dezintoxicare dupa scandalul de la iHeartRadio (poze + video)


Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a intrat la reabilitare dupa ce a facut scandal pe scena la iHeartRadio Music Festival din Las Vegas in acest weekend, injurand si distrugandu-si chitara, ba chiar dezgolindu-si indecent corpul.

Cantaretul va fi supus unui tratament pentru abuz de substante, a confirmat un purtator de cuvant al grupului.

Armstrong a suferit o criza publica pe scena festivalului, unde a fost chiar inregistrat urland profanitati pe scena si atacandu-l verbal pe Justin Bieber in timpul concertului trupei, dupa care a trantit violent chitara de podea, plangandu-se ca prestatia lor artistica a fost scurtata.

' Green Day isi cer scuze tuturor celor ofensati si subliniaza faptul ca setlist-ul nu a fost scurtat. Billie Joe Armstrong cauta tratament pentru dependenta sa de substante. Formatia isi va amana o serie de aparitii promotionale.'

Organizatorii i-au scurtat timpul de la 20 de minute la un minut, pentru ca Usher, un cantaret de RnB, sa intre mai repede pe scena.

Cand Billie Joe a aflat ca mai are doar un minut de cantat s-a oprit in mijlocul melodiei, a aratat ceasul audientei si dupa a inceput sa injure organizatorii. Acestia i-au oprit microfonul abia dupa un minut, timp in care Billy Joe a spus "cuvantul cu f" de aproximativ 20 de ori. "I''m not f***ing Justin Bieber, you motherf***ers" , a strigat Armstrong, probabil ca o ironie adresata lui Usher, omul care l-a promovat pe Bieber.

Cantaretul a fost internat in Italia la inceputul acestei luni din cauza unui aliment nedezvaluit, dar si-a revenit la timp pentru concertul de la MTV Video Music Awards, de pe 6 septembrie.

Green Day vor lansa primul album din trilogia "Uno!", "Dos!", "Tre!" pe 25 septembrie.

Green Day @ iHeartRadio 2012


Photo credit: zimbio.com
Mai multe stiri despre: inedit  droguri  scandaluri 2012 
Publicat pe 24 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram