BestMusic.ro » Green Day » Green Day -  X-Kid (piesa noua)

Green Day -  X-Kid (piesa noua)


Green Day au publicat de curand o pies noua, " X-Kid", inclusa pe albumul "Tre!", ultimul din trilogia "Uno!" "Dos!" Tre!".

In timp ce primul dintre ele a fost lansat in septembrie, al doilea a fost in noiembrie, iar al treilea pe 11 decembrie prin Reprise Records.

Green Day si-au surprins fanii cu o noua veste: trupa va lansa in februarie 2013 un documentar numit "Quatro!", care sa vina in completarea trilogiei de albume. Materialul va include filmari de la realizarea trilogiei, dar si alte filmulete live de la concertele americane ale trupei.

"Pe parcursul anului trecut, in timp ce ne inregistram trilogia, am publicat o gramada de filmulete in fiecare saptamana pentru ca fanii sa vada parti din procesul de realizare a materialelor. Quatro ii aduce pe fani mai aproape, dezvaluindu-le mai multe lucruri si aratandu-le cum a fost pentru noi sa facem aceste albume", a spus basistul Mike Dirnt.

Green Day - X-Kid
Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 27 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram