BestMusic.ro » Grigore Lese » Diseara, concert Grigore Lese la Ateneu: program si acces

Diseara, concert Grigore Lese la Ateneu: program si acces

Diseara, concert Grigore Lese la Ateneu: program si acces

In aceasta seara, Grigore Lese va sustine un concert deosebit in cadrul Ateneului Roman din Capitala, un spectacol incarcat de traditii muzicale si emotii intalnite la hotar de anotimpuri, in ziua de Tudorusale. Evenimentul va fi cu atat mai special cu cat se va bucura de prezenta Ansamblului Archaeus dirijat de Liviu Danceanu, acompaniat de Nicolae Licaret la orga.

Concertul va fi un adevarat spectacol al bucuriei, al reinvierii naturii, pus in scena in cadrul unui concept muzical nou. Ecouri stravechi, imbinate armonios cu sonoritati clasice, contemporane, vor aduce la viata cantece de sarbatoare, intr-o "atmosfera de meditatie asupra vietii si a destinelor umane. Va fi o poveste inepuizabila a sunetelor, prilej de impacare cu lumea, care indeamna la destainuiri de sensibilitati ascunse. Muzicile trebuie implinite pentru a ne dezmierda sufletul si pentru a-l apara de pravalirea in desertaciunea din fiecare zi,” dupa cum insusi Grigore Lese povesteste.

Accesul in sala de eveniment va avea loc incepand cu ora 18:00, spectacolul fiind programat sa inceapa la ora 19:00. In zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de eveniment doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

Pentru concertul Grigore Lese mai gasiti bilete la intrare.
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 13 Mai 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu