BestMusic.ro » Grimus » Priveste-ma

Grimus - Priveste-ma

Loading the player ...

Grimus au revenit in atentia noastra cu un single nou numit "Priveste-ma", pe care il puteti asculta mai jos, dar si cu o serie de concerte anuntate si o nominalizare la premiile On Air.

Ca o consecinta a activitatilor din ultimul an de zile, Grimus se regaseste pe lista nominalizarilor la premiile "On Air Music Awards" - categoria "Cel mai bun live" alaturi de Loredana, Stefan Banica Jr., Vita de Vie si Electric Fence.

Va reamintim ca in vara anului trecut (si in premiera pentru o trupa din Romania) Grimus au fost invitati sa concerteze la 4 dintre cele mai mari festivaluri europene : Rock For People - Cehia, Exit - Serbia, Sziget - Ungaria, B'estfest Summercamp - Romania si ulterior la cel mai mare festival de tip showcase: Eurosonic din Olanda (multumim Aqua Carpatica pentru sprijinul acordat!). De asemenea au fost alesi chiar de catre respectivele trupe sa deschida concertele pe care Red Hot Chili Peppers (pe National Arena), Placebo (Stadionul I.B.Soter) si Roxette (Cluj Arena) le-au sustinut in Romania, si inregistrand o alta premiera: prima trupa romaneasca pe Arena Nationala!

Din fericire lucrurile acestea iti dau aripi, astfel incat a urmat o perioada foarte creativa in urma careia a rezultat un nou album. Acesta a fost inregistrat cu (si mixat de) producatorul britanic Adam Whittaker (SpaceRay Music) si masterizat in Statele Unite de catre Tom Waltz, a primit numele de "EMERGENCE" si contine 15 piese plus un bonus pe care multi fani l-au descoperit deja: este vorba despre piesa in limba romana "Priveste-ma", ce poate fi ascultata/vazuta in viziunea artistului Andrei Pastuhov mai jos.

Dupa atata munca in studio a venit vremea reintalnirii cu fanii, la urmatoarele concerte:

Vineri 26 aprilie - Hanul cu Tei, Bucuresti
Sambata 27 aprilie - Shamrock Pub, Ploiesti
Joi 16 mai - Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca
Sambata 25 mai - Zilele Clujului, Piata Unirii

Comentarii

Poze cu Grimus

vezi toate pozele