BestMusic.ro » Grimus »   Trupa Grimus lanseaza un nou cantec, 'Exceptie' alaturi de Ana Coman

  Trupa Grimus lanseaza un nou cantec, 'Exceptie' alaturi de Ana Coman

  Trupa Grimus lanseaza un nou cantec, 'Exceptie' alaturi de Ana Coman

Grimus lanseaza azi cel de-al treilea single de pe viitorul lor album de studio. Piesa ”Exceptie” marcheaza prima colaborare a trupei cu vocalista Ana Coman si cu regizorul Tudor Botezatu.

”Oricine viseaza la alegeri din inima sau crede ca le face. Ne bucuram azi de ceea ce nu vom mai avea maine, pentru ca inima nu s-a nascut ieri. Ca o imagine de polaroid, atractia devine tot mai intensa pe fond alb. Dar cand imaginea e complet developata, ne pierdem interesul si reincepem sa cautam obsesiv noi revelatii, lasand in urma fotografii supraexpuse in care nu ne mai recunoastem. Ii multumim regizorului Tudor Botezatu pentru modul in care a rezonat cu acest concept si a reusit sa il transpuna in imagini impreuna cu echipa sa, dar si pentru lungile discutii care ne-au dat impresia ca intr-adevar, calatoria e mai importanta decat destinatia. Ii multumim Anei Coman pentru ca a inteles aceasta piesa si cantat-o din prima de parca ar fi stiut-o de cand lumea ” – Vali Rauca, Grimus

”Exceptie” este prima colaborare dintre trupa Grimus si Ana Coman. Solista declara: "Prin clasa a 12-a, cand imi suna telefonul, nu raspundeam niciodata dupa primul tar, pentru ca era prea fain ringtone-ul. ”In Your Eyes”, de la Grimus. Am devorat ulterior majoritatea pieselor lor si vestea ca vor sa colaboram a venit ca o surpriza pe care eu cea din liceu nu ar fi vazut-o realizabila. Si iata, niste multi ani mai tarziu, poate istoria o sa se repete si altcineva o sa aiba la ringtone 'Exceptie', o piesa care pe mine nu doar ca m-a cucerit, dar ma poarta cu fiecare ascultare intr-un complet alt loc. Si cred ca asta e menirea pieselor. Sa te duca in locuri noi, in care nici nu stiai ca ai nevoie sa ajungi.”

Piesa ”Exceptie” a fost inregistrata in studioul UNDA Recording, inginer de sunet, mix si master - Dan Georgescu. Videoclipul piesei este regizat de Tudor Botezatu avandu-i protagonisti pe actorii Silvana Mihai si Rares Andrici.

Noul album de studio Grimus va contine piese in limba romana si va fi lansat in 2022.

Despre Grimus

Cu mai bine de 16 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupa-fanion a miscarii alternative de la noi din tara. Au lansat pana acum patru albume de studio, cel mai recent – "Unmanageable Species” – in primavara anului 2018, si au avut concerte in deschiderea unor mari artisti internationali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. Grimus au cantat in toate colturile tarii, dar si in UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia sau Republica Moldova.

Grimus inseamna:

Bogdan Mezofi - voce

Vali Rauca – voce, chitara

Cristian Csapo – chitara, voce

Titus Vadan – bass

Lehel Kiss – clape

Turi Gabor-Peter – tobe

https://fb.com/grimusworld

https://instagram.com/grimusofficial

https://www.youtube.com/c/grimusworld




Publicat pe 13 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram