BestMusic.ro » Grimus » Ultima oara

Grimus - Ultima oara

Loading the player ...

Dupa o pauza de aproape un an de zile, Grimus revine cu o piesa si un videoclip nou. Ultima oara este noul single al trupei, ce va fi inclus pe urmatorul material al clujenilor, un EP ce se va lansa in primavara anului viitor. 

Ultima oara este o piesa ce a luat nastere, intr-o prima forma, in cadrul asa numitei tabere de creatie la care trupa merge in fiecare an. Departe de agitatia orasului, in mijlocul naturii, acolo au iesit, de-a lungul vremii, celemai reusite creatii artistice ale clujenilor. Asa s-a intamplat si cu Ultima oara, prima piesa in limba romana, dupa Priveste-ma. Melodia este si prima incercare a tobosarului trupei, Tamas Adorjani, in ceea ce priveste productia muzicala. 

Trupa a dorit sa experimenteze un sound mai electro pentru noile creatii, iar acest lucru s-a potrivit de minune cu dorinta lui Tamas, care avea aceasta viziune muzicala pentru noul sound Grimus. Incercarea s-a dovedit a fi una de bun augur, pe placul tuturor membrilor formatiei, iar ceea ce a rezultat este noul lor single.

Despre noua creatie, Vali Rauca, compozitorul si chitaristul trupei, a declarat:

„Ultima oara are un subiect riscant, e despre modul in care noi oamenii ne amagim deseori si ne ardem aripile ca fluturii de noapte pentru orice lumina artificiala. Abordarea mai electro subliniaza chiar acea lumina artificiala care devine mai prietenoasa doar daca e imbracata in sentimente".

Pentru ca de fiecare data cand lanseaza o noua melodie, trupa clujeana ii alatura si o imagine care sa intregeasca pachetul muzical, si de aceasta data, Ultima oara s-a lansat impreuna cu un videoclip ce a putut fi vazut de fani vinerea trecuta, la concertul pe care trupa l-a avut in club Colectiv, in cadrul evenimentului SnowFest, alaturi de cei de la The Mono Jacks si Positive John. 

Videoclipul pentru Ultima oara a fost realizat de colaboratorul clujenilor, Sebastian Cimpean, cel care a semnat regia si pentru The Hell I'm In. 

"Ultima oara" este o prima incursiune in urmatoarea calatorie artistica semnata Grimus, noul EP ce se va lansa in primavara lui 2016 fiind, totodata, si primul material 100% in limba romana al formatiei originare din Cluj.  

 
 
 
 

Versuri Grimus - Ultima oara


Am ajuns din nou
Sa ma-ntreb
De cate ori
Voi mai spune ca e ultima oara

Am ajuns din nou
Sa ma-ntreb
De cate ori
Zic mereu:
E ultima oara
Fluturi de noapte
Se ard in lumina artificiala
Azi e ultima oara.

Comentarii

Poze cu Grimus

vezi toate pozele