BestMusic.ro » Guano Apes » Guano Apes a zguduit Capitala in Ziua Rock a Tuborg Green Fest

Guano Apes a zguduit Capitala in Ziua Rock a Tuborg Green Fest

Guano Apes a zguduit Capitala in Ziua Rock a Tuborg Green Fest

Cea de-a doua zi a festivalului Tuborg Green Fest a fost dedicata exclusiv muzicii rock! Aproape 30 000 de oameni au venit in Parcul Izvor din Capitala, incepand cu ora 15:00 pentru a petrece impreuna cu cei de la AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes.

Seria de concerte Tuborg Green Fest continua si astazi cu ziua special dedicata pop-rock-ului romanesc unde pe scena vor urca Publika, Mandinga si Vita de Vie, seara urmand a fi incheiata de un impresionant show live marca Stefan Banica & Friends.

Accesul publicului este gratuit pentru toti participantii la festival si se va face incepand cu ora 15:00 pe la cele doua intrari din Parcul Izvor (prin Strada B.P. Hasdeu colt cu B-DUL Natiunilor Unite, si prin Splaiul Independentei in dreptul statiei de metrou Izvor) In cazul aparitiei fenomenelor meteo nefavorabile, tuturor participantilor le este recomandat sa isi aduca pelerina de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis in spatiul de festival.

Vezi poze din a doua zi de Tuborg Green Fes: Guano Apes, AB4

Fanii muzicii rock au avut ieri numeroase motive de bucurie: proaspat intorsi din Italia unde au inregistrat un nou album, membrii AB4 au fost cei care au deschis cea de-a doua zi de festival. In afara de hiturile ce i-au facut celebrii, AB4 a interpretat pe scena Tuborg Green Fest si piese noi pe care fanii le vor putea regasi pe noul album. Show-ul a continuat cu ritmurile etno ale Zdob si Zdub care au reusit sa incalzeasca atmosfera si publicul de toate varstele cu piese precum "Bunica bate toba” sau "DJ Vasile”. Zdob si Zdub au fost urmati pe scena de The Herbaliser care printr-un show live de exceptie bazat pe melanjul inedit de hip-hop, rare groove, funk si jazz si prin elementele deosebite de lumini si proiectii scenice, au adus o noua savoare festivalului de muzica din Bucuresti.

Spre extazul celor aproape 30 000 de persoane prezente aseara in Parcul Izvor, la ora 21:30 una dintre cele mai cunoscute trupe rock din Europa, Guano Apes, s-a urcat pe scena unde pentru aproape o ora si jumatate a oferit un show live ce a zguduit capitala. "You can’t stop me” si "Money & Milk” au fost piesele ce au dat startul concertului germanilor. Ele au fost urmate de hituri precum "Quietly”, "Open Your Eyes”, "No Speech”, "Pretty in scarlet” sau "Break the line”. Din show-ul live parte a turneului de reunire al trupei nu puteau lipsi piesele care le-au adus celor de la Guano Apes faima la nivel mondial: "Sorry” si "Big in Japan”. Publicul prezent la concert nu i-au lasat sa plece acasa, Guano Apes intorcandu-se pe scena in numeroase randuri spre extazul zecilor de mii de fani prezenti care au avut ocazia sa se bucure pentru prima data in Romania de varianta live a pieselor ajunse deja clasice: "All I wanna do”, "We use the pain” sau "Lords of the bords”. Petrecerea nu s-a oprit insa dupa terminarea concertelor, ea mutandu-se dupa ora 23:00 in cortul Silent Disco unde DJ invitati au mixat timp de trei ore pentru toti cei prezenti.

Festivalul Tuborg Green Fest continua si astazi cu cea de-a treia zi care va aduce nume importante ale zonei de pop-rock din Romania. Headliner-ul ultimei zile de festival, Stefan Banica promite un concert spectaculos si diferit fata de cele cu care si-a obisnuit deja fanii, un show creat special pentru acest eveniment. Alaturi de artist se vor urca pe scena si cativa dintre cei mai buni prieteni ai lui: Andra, Bodo si A.G. Weinberger.

Accesul la Tuborg Green Fest este gratuit pentru toti participantii! Accesul cu umbrele in spatiul de festival nu va fi permis in nicio imprejurare! In cazul aparitiei fenomenelor meteo nefavorabile, toti spectatorii sunt sfatuiti sa isi aduca pelerinele de ploaie!
Publicat pe 06 Septembrie 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu