BestMusic.ro » Guess Who » Pentru a marca 25 de ani de la Revolutie, Guess Who a cantat Locul Potrivit la Kiss FM (video)

Pentru a marca 25 de ani de la Revolutie, Guess Who a cantat Locul Potrivit la Kiss FM (video)

Pentru a marca 25 de ani de la Revolutie, Guess Who a cantat Locul Potrivit la Kiss FM (video)

In aceasta dimineata, pentru a marca 25 de ani de la Revolutia inceputa pe 16 decembrie 1989, Guess who a fost invitat de Sergiu si Andrei in studioul Kiss FM, alaturi de DJ Undoo, pentru a canta "Locul Potrivit", piesa-manifest lansata in decembrie 2009. Urmariti inregistrarea mai jos.

Cu aceasta ocazie, Guess Who, ce va lansa noul album in 2015, a povestit cum s-au vazut evenimentele din 1989 prin ochii copilului de 3 ani, varsta pe care o avea atunci, dar si cum s-a nascut "Locul Potrivit":

"In ciuda faptului ca aveam trei ani, imi aduc aminte. Am o imagine impregnata in cap si n-o s-o uit niciodata, cu un tab. Trecea prin fata blocului meu si se ducea, banuiesc, spre Universitate. Eu stau in Tineretului, la Palatul Copiilor. Ma tinea maica-mea la geam si am vazut un tab" a spus Guess Who.

"Am gasit piesa originala, fragmentul de la inceput si mi-a venit imediat ideea sa fac o antiteza a piesei originale. Aveam melodia de vreun an si ceva gata. Mi-am dorit foarte mult sa ajunga la radio. N-am vrut sa-i dau drumul pe internet si am zis ca melodia asta trebuie sa ajunga la radio intr-o zi. A fost difuzata prima oara la Kiss FM." si-a amintit el despre "Locul Potrivit".

Guess Who - Locul Potrivit live @ Kiss FM (video)
Mai multe stiri despre: live  emisiuni tv 
Publicat pe 16 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram