BestMusic.ro » Guess Who » Guess Who lanseaza videoclipul "Onoare" la ora 18 (teaser video)

Guess Who lanseaza videoclipul "Onoare" la ora 18 (teaser video)

Guess Who lanseaza videoclipul "Onoare" la ora 18 (teaser video)

Okapi Sound si Music Expert lanseaza astazi, 7 decembrie, ora 18.00, noul videoclip Guess Who, "Onoare”. Premiera va avea loc simultan pe Music Channel, MTV, KissTV si UTV, fiind prima lansare in acest mod din Romania.

Update: vezi aici videoclipul Guess Who - Onoare

Filmarile s-au desfasurat in studiourile din Buftea in regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who pentru videoclipurile "Oriunde te duci / Stiu deja” si "Tot mai sus”.

"Onoare” este o melodie cu un mesaj puternic, pentru al carei videoclip s-a apelat la o productie impresionanta: soldati, arme de foc etc. In luna octombrie Guess Who a castigat titlul de cel mai bun artist hip-hop in cadrul decernarii premiilor MMA (Media Music Awards), eveniment desfasurat la Sibiu. Acest premiu vine la numai cateva luni dupa cel obtinut la Romanian Music Awards 2012.

Videoclipul "Onoare” vine la o luna dupa piesa "Fara titlu”, lansata exclusiv pentru mediul online. Melodia este o colaborare cu Fely si a avut premiera pe pagina de Facebook Guess Who si pe contul oficial de YouTube Okapi Sound.

Guess Who - Onoare (teaser)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012 
Publicat pe 07 Decembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu