BestMusic.ro » Guess Who » Guess Who va concerta in The Tube, Bucuresti

Guess Who va concerta in The Tube, Bucuresti

Guess Who va concerta in The Tube, Bucuresti

Joi seara, pe 2 iunie, ne adunam la The Tube pentru concertul lui GuessWho. Nu rata show-ul de joi seara!

Accesul in club va fi realizat incepand cu ora 21.30, concertul urmand sa inceapa dupa ora 23.00. Minorii vor acces doar insotiti de un adult.

Ora acces: 21.30

Bilet: 25 lei

Guess Who (Laurentiu Mocanu) a devenit cunoscut publicului larg odata cu lansarea "Locul Potrivit”, o piesa cu puternic meaj social. Single-urile "Manifest” si "Tot Mai Sus” lansate ulterior au mentinut o linie ascendenta in ceea ce priveste popularitatea artistului.

Guess Who si-a inceput cariera in 1999, cand a fondat trupa Anonim impreuna cu Zekko. Timp de mai multi ani a avut colaborari cu mai multi artisti romani, iar in 2007 infiinteaza Okapi Sound impreuna cu Grasu XXL, Agresiv (Mitza si Vlad Lucan) si Paco 10 Grei. in aceeasi perioada, Guess Who lanseaza in mediul online 3 piese de pe viitorul sau album solo, care sunt foarte bine primite de public. in aprilie 2009 se lanseaza videoclipul piesei "Tu”, in colaborare cu Spike. La sfarsitul lunii aprilie, Guess Who lanseaza pe site-ul oficial primul sau album, "Probe Audio”, concertul de lansare avand loc pe 29 mai 2009. in august 2009 se filmeaza videoclipul celui de-al doilea single extras de pe "Probe Audio”: "Gen”, in regia lui Marius Coanda. Tot atunci, Guess Who semneaza un contract cu agentia de management Music Expert Company.

Urmeaza lansarea unui nou single, care nu era inclus pe albumul sau: "Locul potrivit”. Piesa este un remake al creatiei lui Horia Moculescu din anii ’70, "Noi in anul 2000″ si intra pe radio dupa putin timp. Dupa o luna se filmeaza la studiourile din Buftea videoclipul, in regia lui Marian Crisan (castigator al premiului Palme d’Or la Cannes in 2008). "Locul potrivit” devine una dintre cele mai difuzate piese ale anului. Albumul "Probe Audio” este redenumit "Locul Potrivit / Probe Audio”, se adauga 4 piese si videoclipul "Locul potrivit”, materialul urmand sa fie lansat impreuna cu Gazeta Sporturilor pe 8 decembrie 2009.

In anul 2010 Guess Who porneste impreuna cu Spike in doua turnee nationale. Primul, "TU-r”, incepe pe 12 februarie cu ocazia concertului de lansare a albumului lui Spike "Ramanem prieteni”. Concertul final a fost transmis in mediul online pe site-ul TU-r.ro, ocazie cu care a fost lansata si o piesa noua, creata de Guess Who pentru fani: "Pi2de”. Al doilea turneu a pornit in toamna 2010. "reTU-r” a avut sloganul "Guess Who si Spike sunt pe iarba! Vino si tu!”.

La Romanian Music Awards 2010, Guess Who a primit premiul pentru "Best Hip-Hop Artist”. in luna septembrie a aceluiasi an, artistul lanseaza videoclipul pentru "Unu Altu”, o piesa mai veche care a fost refacuta. O luna mai tarziu este realizat un nou videoclip, de aceasta data pentru piesa "Manifest”, realizata special pentru mediul online. Regia a fost semnata de Andrei Staruiala, iar videoclipul a depasit in scurt timp 7 milioane de vizualizari pe Youtube. Datorita popularitatii, "Manifest” a fost preluat si de posturile radio/TV. La inceputul anului 2011, Guess Who lanseaza impreuna cu Puma cateva produse in editie limitata, special pentru fani. Devine astfel ambasadorul Puma in Romania. O alta colaborare din aceeasi perioada este cea realizata pentru campania publicitara a ziarului "Dilema Veche”.

Tot in 2011 artistul anunta ca pregateste al doilea material discografic. Pe 9 mai, lanseaza un dublu videoclip regizat de Iulian Moga, destinat mediului online: "Oriunde te duci / stiu deja”. La doar doua zile distanta, se lanseaza un single destinat canalelor mainstream (radio/TV): "Tot mai sus”. Piesa este o colaborare cu Marius Moga si va da numele celui de-al doilea album Guess Who. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si lansat cateva saptamani mai tarziu. Albumul "Tot mai sus” a fost lansat pe 20 septembrie 2011, fiind distribuit cu ziarul Gazeta Sporturilor. I-a adus artistului premiiile pentru "Cel mai bun album” si "Cea mai difuzata piesa” ("Tot mai sus” feat. deMoga) la Romanian Music Awards 2012.

La inceputul anului 2012, Guess Who a inceput promovarea pieselor "Decat sa minti” – colaborare cu Mitza (Agresiv) si extrasa de pe "materialul Tot mai sus” – si "Lumea mea”, impreuna cu Spike.
Mai multe stiri despre: artisti romani  concerte 2016 
Publicat pe 30 Mai 2016 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu