BestMusic.ro » Guns N Roses » Guns N’ Roses acuza compania Dr Pepper de inselaciune

Guns N’ Roses acuza compania Dr Pepper de inselaciune


Prin vocea avocatului lor, cei de la Guns N Roses au trimis o scrisoare catre compania Dr Pepper , in care cereau ca reprezentantii acesteia sa-si ceara scuze in mod public pentru nerespectarea promisiunii de a oferi gratuit cate o doza de bautura carbogazoasa fiecarui american, caracterizand campania drept un `mare fiasco`.

Alan Gutman, avocatul Guns N Roses , i-a cerut directorului de la Dr Pepper , Larry Young, sa `curete mizeria`. El sustine ca schema companiei a fost `un dezastru total care a inselat clientii`.

Totul a pornit de la ideea companiei de a oferi bautura gratuita fiecarui american, daca albumul Guns N Roses ar fi fost lansat anul acesta.

Dupa ce L.P-ul `Chinese Democarcy` a fost lansat, pe 23 noiembrie, Dr. Pepper au oferit bauturi pe parcursul unei singure zi. Pentru a primi doza, clientii trebuiau sa se inscrie pentru obtinerea unui cupon pe site-ul companiei.

Numarul imens de cereri au dus la blocarea sistemului. Din aceasta cauza, Dr Pepper a prelungit oferta cu inca o zi, dar site-ul a ramas blocat, intrucat compania nu s-a asteptat la un trafic atat de mare.

Avocatul GN’R considera ca Dr Pepper nu a facut altceva decat sa `exploateze legendara reputatie a clientilor si mult asteptatul lor album`.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Guns N' Roses  campanie  acuzatii  fiasco 
Publicat pe 27 Noiembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram