BestMusic.ro » Gusttavo Lima » Gusttavo Lima - "Balada", noul hit al anului? (audio)

Gusttavo Lima - "Balada", noul hit al anului? (audio)


"Balada", hitul lui Gusttavo Lima, are toate sansele sa devina hit in Romania.

Dupa ce in 2011 am suferit de mania "Danza Kuduro", iar 2012 a inceput cu "Ai Se Eu Te Pego", o noua piesa "toxica" se pregateste sa ia cu asalt topurile de la noi. Este vorba despre piesa "Balada", cantata in portugheza de tanarul Gusttavo Lima.

Pe numele adevarat Nivaldo Batista Lima, Gusttavo s-a nascut pe 3 septembrie 1989, in orasul Presidente Olegario, din Brazilia. Este cantaret, compozitor si instrumentist. Stie sa cante la vioara, viola, chitara, tobe, bas si acordeon.

In 2010, Gusttavo Lima a lansat primul sau album, intitulat "Inventor dos Amores". Discul contine 22 de melodii, dintre care 16 compozitii originale. Piese precum "Caso Consumado", "Revelacao", "Rosas, Versos e Vinhos", "Cor de Ouro" si "Inventor dos Amores" au fost hituri in Brazilia.

In iunie 2011, a aparut si cel de-al doilea album al artistului - "Gusttavo Lima em casa". Pe acest disc este inclus si hitul "Balada" ("Balada Boa").

Ce spuneti de "Balada"? Are sanse sa devina hit, la fel ca "Ai Se Eu Te Pego"?

Gusttavo Lima - Balada
Mai multe stiri despre: lansari singleuri  singleuri 2012  muzica 2012 
Publicat pe 20 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram