Album Gwen Stefani The Sweet Escape

Gwen Stefani The Sweet Escape
Lansat pe: 05 Decembrie 2006
Casa de discuri: Interscope Records
Asculta muzica: Pop  
Voteaza acest album:
  • Rate
0 /  5 din 0 voturi

Debutul solo din 2004 al artistei Gwen Stefani a fost unul pe masura asteptarilor: a reusit sa o transforme pe Gwen intr-un star international cu un succes mai mare decat cel pe care l-a avut ca solista a trupei No Doubt.

In acest context apare cel de al doilea album solo -`The Sweet Escape` - reflectand afinitatile artistei fata de cultura club californiana.

Sound-ul dance persista si pe acest material, cel mai bun argument in acest sens fiind piesa realizata in colaborare cu Akon. Neptunes (cu care Gwen a lucrat si la primul album) si-au lasat amprenta ca producatori pe un numar destul de mare dintre noile piese (5 din 12).

Un caz aparte– diferit de sound-ul cu care ne-au obisnuit cei de la Neptunes,  il constituie piesa `U Started It` - o evocare `usoara` a unui sunet mai melodios, mai armonizat.

Intr-o directie opusa se situeaza insa piese precum track-ul rap -`Orange County Girl` sau primul single inclus - `Wind It Up` - usoara imitatie a melodiei `The Lonely Goatherd` (din filmul `The Sound of Music`).

Aparenta unor rupturi de ritm sau de melodie care sunt atat de des intalnite nu face decat sa aduca savoare, dar si curiozitatea de a expora acest album, funky si sexy in acelasi timp.

Piese album

Albume Gwen Stefani

Comentarii