BestMusic.ro » Gwen Stefani »   Gwen Stefani isi celebreaza cariera prin videoclipul piesei "Let Me Reintroduce Myself"

  Gwen Stefani isi celebreaza cariera prin videoclipul piesei "Let Me Reintroduce Myself"

  Gwen Stefani isi celebreaza cariera prin videoclipul piesei "Let Me Reintroduce Myself"

Gwen Stefani a revenit cu o noua piesa "Let Me Reintroduce Myself” si un videoclip regizat de Philip Andelman, in care artista apare in cele mai iconice aparitii si momente ale carierei sale

Videoclipul o surprinde pe Gwen din prezent alaturi de numeroase versiuni ale ei din trecut. Fanii trupei No Doubt o vor putea recunoaste pe Gwen din videoclipurile pieselor "Don’t Speak” sau "Just a Girl”. De asemenea, se regasesc si aparitii din momentele sale solo, remarcabile, ca cea din "Hollaback Girl”, hit-ul la care face referire in pisea "Let Me Reintroduce Myself”.

Inregistrata in timpul carantinei si scrisa alaturi de hitmaker-ul Ross Golan si compozitorul si producatorul Luke Niccoli, melodia "Let Me Reintroduce Myself” o gaseste pe Gwen Stefani amintind fanilor de ceea ce face cel mai bine: creeaza muzica vibranta si inaltatoare, care este reala si sincera fata de cine este ea ca artist. Piesa a ajuns pe locul 1 in topul iTunes, dupa lansarea piesei de pe 7 decembrie.

"Let Me Reintroduce Myself" marcheaza sfarsitul unui an incarcat pentru Gwen, an in care a incheiat cel de-al cincilea sezon ca antrenor la emisiunea The Voice, sezon pe care l-a si castigat alaturi de Carter Rubin. In acest an, a avut doua piese pe locul 1 in topul Billboard Hot Country Songs, alaturi de logodnicul sau, Blake Shelton, piesele "Nobody But You” si "Happy Anywhere”. Albumul ei de Craciun, "You Make It Feel Like Christmas”, a fosr reeditat cu doua piese noi.

Tripa castigatoare a premiului GRAMMY, Gwen Stefani a obtinut succes la nivel global ca interpret, compozitor si voce a trupei No Doubt si numeroase discuri de platina. Pana in acest moment, a vandut peste 50 de milioane de unitati la nivel international, iar albumul din 2015, "This Is What the Truth Feels Like”, a debutat pe prima pozitie a topului Billboard 200.
Publicat pe 07 Ianuarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu