BestMusic.ro » Gym Class Heroes » Gym Class Heroes au un nou single de succees

Gym Class Heroes au un nou single de succees


Cel de-al doilea single Gym Class Heroes de pe 'The Papercut Chronicles II' , 'Ass Back Home' (feat. Neon Hitch), se apropie de primele pozitii in clasamente, urcand pana in top 15 in clasamentele radio.

In cadrul faimosului 'Billboard Hot 100', piesa se claseaza intre primele 20. Single-ul a avut premiera in cadrul emisiunii NBC 'Late Night with Jimmy Fallon'. Videoclipul piesei se bucura si el de popularitate, intrand in playlist in cadrul platformelor MTV, Fuse si VH1. Pe canalul oficial Fueled By Ramen, 'Ass Back Home' a atins cifra de peste 5 milioane de vizualizari.


In alta ordine de idei, piesa 'Stereo Hearts' va fi interpretata in cadrul show-ului american 'Glee' cu ocazia zilei Sfantului Valentin. 'Stereo Hearts'(feat. Adam Levine) ramane cel mai bine vandut single al trupei, atingand cifra de peste 3 milioane de copii digitale achizitionate.

In plus, trupa care recent s-a intors dintr-un turneu european, va tine capul de afis in cadrul 'Snowstorm Music Tour', impreuna cu T-Pain. Concertele vor incepe pe data de 9 februarie in Springfield.


Gym Class Heroes au luat cu asalt scena muzicii pop in 2007 odata cu hit-ul 'Cupid's Chokehold/Breakfast In America', care a ocupat saptamani bune primele pozitii in topuri.


Show-uri din cadrul 'Snowstorm Music Tour'

FEBRUARIE
9 Springfield, IL Prairie Capitol Center
10 DeKalb, IL NIU Center
11 Lincoln, NE Pershing Auditorium
12 Sioux City, IA Tyson Center
14 Rapid City, SD Rushmore Plaza Civic Center
15 Brookings, SD Swiftel Center
16 West Des Moines, IA Val Air Ballroom
17 Waterloo, IA McElroyAuditorium
18 Fargo, ND The Venue @ The Hub
20 Billings, MT The Shrine Auditorium
21 Missoula, MT Adams Center


Credit Foto: Quang Le
Mai multe stiri despre: topuri  clasamente 
Publicat pe 06 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram