BestMusic.ro » Hara »  Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

 Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

 Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata.

Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta. Iubire. Atat de complex si adevarat, dar spus atat de simplu, in inconfundabilul stil HARA. O piesa fara masti, care te lasa masca. Nu ai cum sa nu o retii, nu ai cum sa nu o canti.

"Nu mai vreau sa am dreptate, vreau doar sa fiu fericit!"

#ArFiTrebuit se lanseaza pe 15 ianuarie cu un super concert HARA la Hard Rock Cafe. Vino sa o asculti in premiera, sa o canti si sa traiesti live emotia ei unica, alaturi de toate celelalte piese ale trupei care transforma orice show HARA intr-o experienta senzoriala electrizanta, de neratat.

Formata in anul 2000 in Cluj-Napoca de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, Hara si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca. Trupa si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: "Aiurea”, "Mai frumoasa”, "O zi” sau "Interetnik”. Hara este o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogata de pana in prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar si numerosi fani!

Biletele au urmatoarele preturi:

- 69 de lei – VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de bilete)

- 49 de lei - Access General, cu loc la masa in sala

- 49 de lei Fara Loc

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 74 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)

- Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.
Publicat pe 09 Ianuarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu