BestMusic.ro » Hara » Hara - Vine Mosu | premiera single nou

Hara - Vine Mosu | premiera single nou

Hara - Vine Mosu | premiera single nou

In aceasta iarna, iubita trupa Hara ne inveseleste zilele cu o melodie dinamica, optimista si foarte amuzanta intitulata "Vine Mosul”. Ascultati-o in premiera pe Bestmusic.ro, mai jos!

Cu un fermecator iz swing-country si o productie moderna, cantecul induce pe loc o stare de euforie si buna dispozitie , reusind sa te transpuna in ritm alert, in mijlocul Sarbatorilor de iarna.

Versurile inspirate si umorul completeaza tabloul in care Mosul traditional, dar adaptat noilor "cerinte”, are cate un dar pentru fiecare. Insa cel mai frumos dar de Craciun este, bineinteles, persoana draga, alaturi de care sa impartim emotiile, bucuriile si tristetile vietii.

Baietii nu ne lasa sa uitam ca indiferent de cate lucruri materiale avem , nu vom fi niciodata completi fara iubire in viata noastra: "Vreau de la Mosul, un cadou mititel/ Si pe tine cu el”!.

Trupa Hara va sustine un concert special de Craciun la Cinema Patria pe 12 decembrie, pentru care ne-a pregatit, intr-o interpretare originala, cateva colinde traditionale din colectia proprie, (Marlin Darlin, Mairut Margaritar, Ziurel) si va darui publicului piesele consacrate: Cine, Dor de tine, Nu-mi pasa, Nostalgie (Vara mea), Aiurea, Shikana, Totaya ye, Muro shavo si altele. Iar single-ul de sezon Vine Mosu’ va incununa povestea spusa prin cantec si cantare. Bilete gasiti online pe www.iabilet.ro.

Hara - Vine Mosu (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013 
Publicat pe 04 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu