BestMusic.ro » Havana » Havana a lansat "Danza", featuring Erik & J.Yolo

Havana a lansat "Danza", featuring Erik & J.Yolo


Dupa ce a cucerit publicul cu hituri precum "Vita Bella", "Mon amour” si "Ecoute” (alaturi de Alexandra Stan), Havana lanseaza featuring-ul "Danza”, alaturi de Erik si J. Yolo, o coproductie Cat Music - Global Records. Piesa este compusa de Vanotek, Sorin Seniuc, Alexandra Tirtirau, Erik Frank Tchatchoua si Yolo Jackques.

"Danza este o piesa care ne place foarte mult si ne bucuram ca am colaborat cu Eric si J. Yolo, doi artisti exotici si talentati care dau un sound fresh single-ului. Danza este o piesa care te va face, cu siguranta, sa dansezi, cu vibe-uri pozitive si influente reggaeton care speram sa ajunga la urechile voastre si in playlist-ul vostru!”, declara baietii de la Havana.

Cu peste 36 milioane de vizualizari adunate pe YouTube, single-ul si clipul "Vita Bella" a cucerit publicul din Romania si a avut impact in tari din Europa precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria. "Que Sera, Sera” este cel de-al treilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017 
Publicat pe 19 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram