BestMusic.ro » (hed) P.e. » Concurs incheiat: Castiga invitatii la concertul (HED) P.E. din Jukebox Venue

Concurs incheiat: Castiga invitatii la concertul (HED) P.E. din Jukebox Venue

Concurs incheiat: Castiga invitatii la concertul (HED) P.E. din Jukebox Venue

Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Update: concurs incheiat. Felicitari Irina Tanase si Stefan Victor Lefter. Vom transmite numele voastre organizatorilor si va veti regasi pe lista de invitati. Sa veniti cu un act de identitate maine seara!


Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-ul (HED) P.E. si a doua trupe romanesti

Bestmusic.ro si Phoenix Entertainment ofera doua invitatii simple la acest eveniment. Spune-ne, intr-un comentariu la acest articol, care sunt trupele romanesti ce deschid concertul (HED) P.E.


Perioada de desfasurare a concursului: 29 martie - 5 aprilie.

Observatie: Bestmusic.ro foloseste Facebook Social Plugin pentru comentarii. Daca nu vedeti sectiunea de comentarii din josul paginii, dezactivati AdBlock-ul pentru aceasta pagina.

Daca nu te lasi dus de mainstream si crezi ca muzica trebuie sa vorbeasca si despre altceva decat dragoste, vino sa-i asculti pe mesagerii miscarii "The Truth Movement”, (HED) P.E. la Jukebox Venue!

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.

Cumpara bilete la concertul (HED) P.E.
Mai multe stiri despre: concursuri  concerte 2012 
Publicat pe 29 Martie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu