BestMusic.ro » Hi-Q » 18 ani de HI-Q in 10 minute (video)

18 ani de HI-Q in 10 minute (video)

18 ani de HI-Q in 10 minute (video)

Hi-Q a sustinut joi seara ultimul concert, membrii trupei alegand sa puna punct proiectului chiar la aniversarea majoratului. Mai jos gasiti o istorie a trupei in imagini, cu cele mai importante momente din 1996 pana in prezent.

Odata cu ultima aparitie live, Dana Nalbaru, Florin Grozea si Mihai Sturzu au dezvaluit si planurile individuale de viitor:

"Pentru mine, viitorul inseamna multa liniste in sanul familiei mele si muzica facuta pentru suflet si nu pentru comert. Cele cateva idei care nu au legatura cu muzica si la care am inceput sa lucrez, le tin deocamdata pentru mine si voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune si rele, ani din care am invatat multe si care se incheie foarte frumos pentru mine si colegii mei. Sper ca muzica Hi-Q sa ramana un motiv de bucurie. Le mulumesc tuturor pentru tot", declara Dana Nalbaru.

"Politica este continuarea procesului prin care imi doresc sa inspir, cu pragmatism si responsabilitate, generatiile viitoare. Din anul 2010, sunt membru al Partidului Social Democrat si mi-am promis ca, in calitate de deputat, sa imi asum toate proiectele menite sa descopere si sa dezvolte potentialul urias pe care tinerii tarii noastre il reprezinta si care, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, este prea putin mediatizat sau fructificat. In acest sens, am initiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgata cu succes in Parlament, urmand sa dezvolt numeroase alte proiecte”, declara Mihai Sturzu.

"Inovatiile online pe care le-am realizat alaturi de Hi-Q sunt baza noului meu proiect - o agentie digitala dedicata artistilor. Avem deja 10 artisti pe care ii promovam online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum ma voi dedica 100% acestei agentii digitale in care imbin cele doua pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica si internetul”, spune Florin Grozea.

18 ani de HI-Q in 10 minute (video)
Mai multe stiri despre: despartiri  trupe destramate 
Publicat pe 01 August 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu