BestMusic.ro » Hi-Q » 18 ani de Hi-Q si un ultim concert, pe 31 iulie, la Mamaia

18 ani de Hi-Q si un ultim concert, pe 31 iulie, la Mamaia

18 ani de Hi-Q si un ultim concert, pe 31 iulie, la Mamaia

Hi-Q implineste astazi, 29 iulie, 18 ani de la infiintare si anunta oficial ultimul concert, ce va avea loc pe 31 iulie la Crema Beach in Mamaia, unde Dana, Florin si Mihai vor canta toate hiturile trupei din 1996 pana astazi.

"Azi se implinesc fix 18 de ani de la fondarea trupei Hi-Q. Un vis al unor liceeni de 16 ani a ajuns sa cucereasca inimile romanilor i sa schimbe istoria televiziunii de divertisment. Emisiunile "Totul va fi bine" de la mare i de la munte au fost lider de audienta timp de 7 sezoane. Apoi hiturile Hi-Q au ajuns pe prima poziie a topurilor de 8 ori. In aceti ani muzica a ajuns live la voi de peste 1000 de ori (la concerte). E momentul sa va spunem din suflet: va mulumim pentru tot! Pentru tot." a anuntat trupa pe pagina de Facebook.

"Azi implinim 18 ani de Hi-Q. Majoratul. Finalul acestui proiect muzical. E cel mai bun moment sa va povestesc despre oamenii care au pus umarul la succesul nostru, oameni carora vreau sa le mulumesc inca o data pentru ca au aparut in viaa mea." scrie si Florin Grozea pe blogul sau, unde a inceput o serie de articole despre oamenii care au pus umarul la succesul proiectului, printre care Edi Schneider, Dan Badea, Bobby Stoica, Dan Popi si Marius Moga.

Dana Nalbaru, care lucreaza in prezent la albumul solo, si-a invitat si ea fanii la ultimul live al trupei: "Dragii mei, va invit la un ultim concert HiQ, sa ne amintim impreuna de anii nostri de inceput si nu numai, sa cantam impreuna cele mai frumoase piese ale trupei si sa ciocnim in cinstea celor 18 ani de munca si bucurie. Imi doresc ca alaturi de Mihai si Florin, sa pot aduce pace, iubire si multa veselie in sufletele voastre in seara de joi, 31 iulie.Va asteptam cu drag!".

Mihai Sturzu, ce in ultimii ani si-a concentrat atentia pe cariera sa politica, s-a limitat la un mesaj scurt: "Acum 18 ani, pe 29 iulie 1996, aveam primul negativ. Happy anniversary, Hi-Q!".

"Totul va fi bine", "Cat de iubeam", "Gasca Mea" si "Un minut" sunt doar cateva dintre hiturile lansate de Hi-Q de-a lungul celor 18 ani.
Mai multe stiri despre: aniversari  concerte 2014 
Publicat pe 29 Iulie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu