BestMusic.ro » Hi-Q » Florin Grozea a lansat cartea "Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura"

Florin Grozea a lansat cartea "Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura"

Florin Grozea a lansat cartea "Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura"

Florin Grozea ne spunea acum ceva timp, intr-un interviu luat cu ocazia implicarii in campania Trends of Tomorrow, ca are in plan lansarea unei carti cu sfaturi pentru tinerii artisti. Iata ca la sase luni de atunci, "Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitura", a aparut la Editura Polirom.

"Hit Yourself" cuprinde zece capitole, in care Florin Grozea impartaseste idei despre cum sa-ti gasesti inspiratia in muzica, idei pentru versuri, concerte, dar si cum sa faci bani din aceasta meserie.

Prefata cartii este scrisa de Mihai Gainusa, care scrie: "El insusi un artist de succes, Florin Grozea isi deschide ghiozdanul cu idei si secrete astfel incat cititorii sa se serveasca direct de la sursa. Vei citi prima carte inspirationala despre muzica romaneasca si vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fii mandru (poate pentru prima data?) de artistii nostri. O carte necesara oricarui tanar care lucreaza intr-o industrie creativa, dar si o lectura provocatoare pentru cei care vor sa afle secretele din spatele succesului international.”

Cartea este disponibila aici.Lansarea oficiala va avea loc pe 29 mai la Bookfest.
Publicat pe 24 Aprilie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu