BestMusic.ro » Hi-Q » Florin Grozea: "Tinerii artisti primesc zilnic capete in gura de la vechea generatie"

Florin Grozea: "Tinerii artisti primesc zilnic capete in gura de la vechea generatie"

Florin Grozea: "Tinerii artisti primesc zilnic capete in gura de la vechea generatie"

Vineri, 22 martie, in Bucuresti a avut loc o intalnire a membrilor UCMR-ADA pentru desemnarea noului Consiliu Director al uniunii, la care care a participat si Florin Grozea, care a fost amenintat de Mihai Pocorchi ca ar fi cazul sa se opreasca din a pune intrebari.

"Mihai Pocorschi m-a amenintat (de trei ori) ca imi da un cap in gura daca continui sa mai pun intrebari :-) Eram intr-o pauza la Adunarea Generala UCMR-ADA. Pocorschi este membru in Consiliul Director UCMR-ADA." a scris Florin Grozea pe Facebook vineri, postand apoi un articol detaliat pe blogul sau personal in care isi exprima nemultumirea fata de felul in care sunt impartiti catre artisti banii colectati de UCMR-ADA, aproximativ 20 de milioane de euro pe an. "Tinerii artisti [compozitori, textieri, interpreti] primesc zilnic capete in gura de la vechea generatie, crescuta si educata in epoca de trista amintire. Acesti artisti tineri au dus Romania in topul tarilor exportatoare de muzica, tara noastra ajungand anul trecut pe locul doi dupa tarile anglo-saxone la numarul de hituri de top! Mai exact, peste 120 de artisti romani tineri au lansat minim un hit international in ultimii 5 ani! Acestia au toti sub 40 de ani, majoritatea nu au implinit nici 30!"

La muzica pop, jazz, etno, editori, etc. noii membri ai Consiliului Director au fost desemnati, in ordinea voturilor, Horia Moculescu, Iulian Vrabete, Viorel Gavrila, Laurentiu Duta, Mircea Dragan, Mihai Pocorschi si Ionel Tudor.

Articolul integral, aici.
Mai multe stiri despre: scandaluri  ucmr-ada 
Publicat pe 25 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu