BestMusic.ro » Hi-Q » Asculta noul album Hi-Q - Cand Zambesti (audio)

Asculta noul album Hi-Q - Cand Zambesti (audio)

Asculta noul album Hi-Q - Cand Zambesti (audio)

Trupa Hi-Q a lansat aseara cel mai nou proiect muzical, intitulat "Cand zambesti”, un album care aduce o schimbare de stil si de mesaj. Noul material reuneste zece piese si reprezinta o noutate in ceea ce priveste stilul trupei Hi-Q.

Proiectul trupei Hi-Q exploreaza stiluri muzicale noi, de la smart pop, pana la electro-rock, reprezentand o schimbare majora, dupa 16 ani de cariera muzicala.

"Cand zambesti” promoveaza optimismul si aduce in prim plan bucuriile mici ale vietii. Pe langa schimbarea la nivel de stil abordat, albumul aduce si un nou concept de show, prin care cei trei membri ai trupei Hi-Q devin ambasadorii optimismului. Dana, Florin si Mihai vor organiza "Loteria Sperantelor", iar dorintele fanilor vor deveni realitate, cu ajutorul aplicatiei de pe pagina Facebook a trupei.

"Noul album este rezultatul unei introspectii si a unei cautari de sine, naturale pentru etapa in care ne aflam atat noi, cat si fanii nostri. Albumul este o schimbare fata de stilul pe care l-am abordat in ultimii 16 ani, insa nu este altceva decat o evolutie catre un stil mai rafinat, fiind o dovada incontestabila a maturizarii noastre muzicale”, declara membrii trupei Hi-Q.

Facebook: www.facebook.com/hiqromania

Asculta integral albumul "Cand Zambesti" via Soundcloud
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 06 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu